سامانه آزمون زبان  Members

اعلانات
زمان برگزاری بیست و ششمین دوره آزمون زبان انگلیسی ( UMET )

بیست و ششمین دوره برگزاری آزمون زبان (UMET ) در مورخه 20  مرداد ماه 1399  برگزار می گردد.

به اطلاع دانشجویان و متقاضیان ارجمند شرکت در آزمون زبان انگلیسی (UMET) می رساند که :

مرکز برگزاری آزمون های  دانشگاه مازندران با همکاری گروه زبان انگلیسی دانشگاه  در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد داوطلبان ( 50 نفر ) بیست و ششمین آزمون زبان انگلیسی دانشگاه مازندران، این آزمون اختصاصی در تاریخ 20 مرداد ماه 1399  در دانشگاه مازندران برگزار می‌گردد. از این رو از متقاضیان محترم جهت ثبت نام و شرکت در این آزمون دعوت به عمل می‌آید.

زمان شروع ثبت نام  بیست و ششمین  دوره آزمون ( UMET ) :

داوطلبان می توانند از ساعت 8 صبح سه شنبه،  مورخ  99/04/24  لغایت ساعت 20 عصر روز پنجشنبه، مورخ  05/16/ 1399 از طریق همین سایت ابتدا پروفایل خود را ایجاد نموده و سپس نسبت به پرداخت الکترونیک هزینه آزمون و ثبت نام اقدام نمایند.

دریافت به موقع کارت ورود به آزمون :

داوطلبان محترم توجه نمایند حتما" کارت ورود به آزمون را در تاریخ و ساعت تعیین شده از سامانه دریافت نمایند در غیر اینصورت به هیچ عنوان نمی توانند وارد محل برگزاری آزمون شوند و در روز برگزاری آزمون کارت برای داوطلبی صادر نخواهد شد. ضمنا" دریافت کارت آزمون دو روز قبل از برگزاری ازمون می باشد و تا 8 صبح روز برگزاری آزمون قابل دریافت می باشد.

کارت ورود به جلسه آزمون از ساعت 8 صبح  روز شنبه، مورخ 99/05/18 تا 8 صبح روز  دو شنبه، مورخ 99/05/20 به صورت اینترنتی از همین سایت قابل مشاهده و چاپ می_باشد

ساعت برگزاری آزمون 9:00  صبح می باشد.

حضور کلیه داوطلبین در ساعت 7:30  صبح در مکان برگزاری آزمون  ( سلف غذاخوری ) الزامی است.

کلیه مراحل ثبت نام، واریز وجه، صدور کارت ورود به جلسه و صدور کارنامه از طریق سامانه آزمون  صورت می­ پذیرد.