سامانه آزمون زبان  Members

اعلانات
ویژگی ها و تذکرات آزمون زیان انگلیسی ( UMET )

این آزمون به طور اختصاصی توسط گروه زبان دانشگاه مازندران طراحی می شود.

این آزمون در سطح استانداردهای آزمون های متعارف سطح کشور همچون تولیمو و MSRT برگزار خواهد شد.

آزمون شامل 100 سوال از چهار مهارت Grammar، Vocabulary ،  Reading و Cloze Test می‌باشد.

هزینه شرکت در این آزمون مبلغ 100 هزار تومان می باشد.

تماس با ما

آدرس :  مازندران، بابلسر، خیابان پاسداران، سازمان مرکزی دانشگاه مازندران،  دفتر برگزاری آزمون ها
ساعت تماس در وقت اداری  تلفن: 35337363

حوزه امتحانی

دانشگاه مازندران - بلوار شهید ذوالفقاری - پردیس دانشگاه - سلف غذاخوری - ساعت حضور از ساعت  7:30  شروع آزمون ساعت 9:00
توجه : درب ورودی  نگهبانی راس ساعت 45 8 بسته خواهد شد  داوطلبان محترم لطفا" در روز آزمون 2 عدد مداد - خودکارآبی  - پاکن و مداد تراش به همراه داشته باشید ضمنا" آوردن هر گونه کتاب - جزوه -کیف - لوازم صوتی و تلفن همراه در جلسه آزمون ممنوع می باشد. توجه : آوردن تلفن همرا ه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون ممنوع می باشد.  در صورت مشاهده داوطلب خاطی  در همان موقع از محل آزمون اخراج خواهد شد.

داوطلب محترم لطفا" دقت نمائید در صورت نرسیدن  به موقع به محل آزمون در ساعت تعیین شده به هیچ عنوان انتظامات دانشگاه اجازه ورود به محل برگزاری آزمون رابه شما نخواهند داد.

هشدار آزمون

زمان دریافت کارت ورود به جلسه دو روز قبل از برگزاری ازمون می باشد
آوردن تلفن همراه  در محل برگزاری  آزمون ممنوع  بوده  و اگر داوطلبی اقدام به آوردن  تلفن همراه  حتی  در صورت خاموش بودن  نماید تخلف محسوب شده و از  مکان ازمون  اخراج خواهد شد.
 هر گونه درخواست را می توانید از طریق ایکون دریافت و ارسال پیام به مدیر سامانه ارسال نمائید  پاسخ شما در روز و  وقت اداری   داده خواهد شد.