سامانه ثبت نام و مصاحبه  Members

ورود داوطلبان به سامانه

اعلانات استعداد درخشان
شیوه نامه ی اجرایی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دوره ی تحصیلی دکتری

« شیوه نامه‌ی اجرایی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی دکتری دانشگاه مازندران »

در راستای آیین نامه ی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره‌ی تحصیلی دکترا، مصوّب جلسه ی 78 مورخ 1401/07/30 شورای هدایت استعدادهای درخشان و ابلاغ شده به شماره ی 307862/ 2، مورّخ 1401/10/17، این «شیوه نامه‌ی اجرایی»، برای پذیرش دانش آموختگان ممتاز دوره‌ی کارشناسی ارشد از سال تحصیلی 1403-1402برای سال 1402 و بعد از آن به اجرا درمی آید.

مادّه‌ی 1. کلیه­ی متقاضیان استفاده از سهمیه‌ی استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران باید در زمان ارسال پرونده، تمامی شرایط این شیوه نامه را دارا باشند.

مادّه‌ی 2. دانشگاه مازندران اختیار دارد حداکثر معادل بیست درصد از ظرفیّت پذیرش با آزمون شیوه ی آموزشی- پژوهشی دوره ی روزانه ی دکترای خود در هر کد رشته محلّ تحصیل را از بین دانش آموختگان دوره ی کارشناسی ارشد داخل کشور و مورد تأیید وزارت به صورت مازاد بر ظرفیّت، با رعایت شرایط زیر، پذیرش کند:

2-1. داشتن میانگین کلّ 16 و بالاتر در دوره ی کارشناسی و میانگین کلّ 17 و بالاتر بدون احتساب نمره ی پایان نامه در دوره ی کارشناسی ارشد،( یا میانگین هم تراز شده ی هریک از دوره های مذکور طبق دستورالعمل مصوب شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه).

2-2. از تاریخ دانش آموختگی متقاضی تا اول مهر ماه سال پذیرش در دوره دکتری، بیش از دو سال نگذشته باشد.

2-3. کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیّت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه، مطابق جدول ارزشیابی(کسب حداقل 7 امتیاز از ردیف شماره ی 1 بخش امتیازات پژوهشی الزامی است).

2-4. در صورت پذیرش، احراز شرایط دانشگاه در خصوص نمره زبان الزامی است.

تبصره‌ی 1: پذیرش دانش آموختگان حائز شرایط این شیوه نامه بدون پرداخت شهریه ی تحصیلی است.

مادّه‌ی 3. دانشگاه مازندران می تواند فقط یک بار تا اوّل شهریور ماه هر سال نسبت به پذیرش حائزین شرایط، اقدام نماید. اسامی پذیرفته شدگان اولیه باید توسط معاون آموزشی دانشگاه برای تأیید صلاحیّت عمومی به سازمان سنجش ارسال شود و قطعی شدن ثبت نام منوط به تأیید سازمان مذکور است.

مادّه‌ی 4. پذیرش افراد مشمول این شیوه نامه، در همان رشته‌ی تحصیلی یا رشته‌های تحصیلی مرتبط با رشته‌ی تحصیلی دوره‌ی کارشناسی ارشد متقاضی، به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای هدایت استعدادهای درخشان/شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکان پذیر است.

مادّه‌ی 5. تغییر رشته یا محلّ تحصیل افراد پذیرفته شده بر اساس این شیوه نامه، مجاز نیست.

مادّه‌ی 6. ارزشیابی متقاضیان بر اساس امتیازات پژوهشی (حداکثر 40 امتیاز)، امتیازات آموزشی (حداکثر 30 امتیاز) و امتیازات مصاحبه (حداکثر 30 امتیاز) مطابق با جداول 1تا 3 انجام می پذیرد.

تبصره­ی 1: از مقالات پژوهشی ارائه شده متقاضی، ارائه حداقل یک عنوان مقاله مستخرج از پایان نامه الزامی است.

مادّه‌ی 7. پذیرش دانشجو در هر رشته-گرایش منوط به موافقت کمیته ی تحصیلات تکمیلی گروه آموزشی و تأیید شورای استعداد درخشان دانشگاه است.

مادّه‌ی 8. پرونده‌ی کلیه ی متقاضیان پس از بررسی اوّلیه در دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه، در صورت احراز شرایط لازم، برای بررسی و امتیاز دهی در کمیته‌ی تحصیلات تکمیلی گروه‌های آموزشی به دانشکده های مربوط ارسال گردد و بعد از بررسی به انضمام صورتجلسه ی گروه و صورتجلسه ی شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده برای اعلام نتایج به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه بازگشت داده شوند.

مادّه‌ی 9. چنان چه امتیاز اکتسابیِ چند داوطلب برابر باشد، اولویت بندی بر اساس معدل چند درس تخصصی که توسط گروه آموزشی انتخاب می گردد، انجام گیرد.

مادّه‌ی 10. پذیرش افراد مشمول این شیوه نامه با تأیید شورای استعداد درخشان دانشگاه امکان پذیر است.

مادّه‌ی 11. یک نفر از اعضای محترم هیأت علمی دانشکده به انتخاب رئیس دانشکده به عنوان نماینده ی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، وظیفه ی نظارت بر حسن بررسی پرونده ها و اجرای مصاحبه ی داوطلبان را در هر رشته بر عهده خواهد داشت.

مادّه‌ی 12. این شورا تنها مرجع دانشگاه برای رسیدگی به درخواست ها و اعتراض های متقاضیان است.

مادّه‌ی 13. شرح و تفسیر کلیه ی مفاد این شیوه نامه بر عهده ی شورای استعدادهای درخشان دانشگاه است.

مادّه‌ی 14. شیوه نامه اجرایی انتخاب دانشجویان ممتاز دوره‌ی کارشناسی ارشد برای پذیرش بدون آزمون در دوره‌ی دکترای دانشگاه مازندران در 14 مادّه و 2 تبصره در جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ 1402/01/21 مورد بازبینی قرار گرفت و از تاریخ مذکور، این شیوه نامه اجرایی لازم الاجراست.